Komplex centrum člen Klubu ESSENS 20036477

Čo je to lactofferin a aké má účinky ?

Lactoferrin je multifunkčný proteín z rodiny transferínov (prenášač stopových prvkov v krvi, ako sú napr. železo, meď a zinok), ktorý sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, je zastúpený v exokrinných sekrétoch a predovšetkým v krvnej plazme a bielych krvinkách.

Celý článok

Na čo je vhodný a užitočný kolagén ?

Kolagén je s pomerom viac ako 30 percent najzastúpenejším stavebným proteínom nášho tela. Je to v podstate spájacie tkanivo pre skoro všetky štruktúry v tele od vlasov cez svaly až po kosti či, dokonca, hlavné orgány, ako je srdce, pečeň či pľúca.

Celý článok

Čisto prírodné antiparazitikum

V ľudskom tele sa nachádza mnoho rozmanitých parazitov, ktoré môžu spôsobovať vážne zdravotné problémy. ESSENS antiparazitikum obsahuje najmä extrakt z kôry magnólie lekárskej, enzým - proteázu z Aspergillus oryzae, extrakt čierneho korenia a vitamín A.

Celý článok

Vedecká rada o Aloe Vera

Výživové doplnky s Aloe Vera. Klinické štúdie preukázali, že gél z Aloe Vera obsahuje aminokyseliny, vitamíny, minerály, enzýmy, polysacharidy a mnoho ďalších prospešných látok.

Celý článok

Aká je kombinácia: probiotiká a prebiotiká ? Vedecká rada VIDEO.

Článok sa zaoberá kombináciou probiotík a prebiotík. Ich účinok je založený na synergii, teda vzájomnom pôsobení, kedy je výsledok mnohonásobne väčší ako len súčet účinkov jednotlivých zložiek.

Celý článok

Domáca lekárnička komplexne

Domáca lekárnička sú viaceré produkty na prírodnej báze s možnosťou použitia na preventívne účely, ako aj pre pomoc pri zdravotných problémoch. Produktový rad Home Pharmacy od ESSENS.

Celý článok

Zlepšenie obranyschopnosti organizmu aj pred vírusmi a baktériami

Tri roky výskumu, vývoja a laboratórnych testov boli zúročené, a preto vám môžeme predstaviť úžasný a patentom chránený výživový doplnok ESSENS Monolaurin Premium v rámci Klubu ESSENS.

Celý článok